С Е З О Н  ~ 2024

Всяка седмица приключения в България.

Посещение в град Трън на скалния параклис на Св. Петка – Всяка седмица Събота, по предварителна заявка

e-mail: turistisimedia@gmail.com      FACEBOOKturist isimedia         YOUTUBETurist IsiMedia

Посещение на манастира на Преподобна Стойна и поклонение на гроба й – Една Събота в месеца по предварителна заявка!

e-mail: turistisimedia@gmail.com    FACEBOOKturist isimedia          YOUTUBETurist IsiMedia

Обиколка на манастирите Седемте престола и Черепишки намастир в Искърското дефиле – Една Събота или Неделя в месеца по предварителна заявка.
e-mail: turistisimedia@gmail.com FACEBOOKturist isimedia          YOUTUBETurist IsiMedia

Посещение на Рилски манастир с включен обяд и разходка до Стобските пирамиди – Всяка втора Събота от месеците Май, Юни, Юли, Август, Септември, Октомври
e-mail: turistisimedia@gmail.com FACEBOOKturist isimedia          YOUTUBETurist IsiMedia

Посещение на етнографски комплекс Дамасцена и ферма за щрауси – Всяка трета Събота от месеците Май, Юни, Юли, Август, Септември, Октомври
e-mail: turistisimedia@gmail.com

Обиколка на стария Пловдив – Всяка Събота на месеца
e-mail: turistisimedia@gmail.com

Екскурзии с една нощувка

(за повече информация кликни върху заглавието)

001Уникалния мост на Колю Фичето във Ловеч и посещение на Велико Търново – шоу Звук и светлина FACEBOOKturist isimedia          YOUTUBETurist IsiMedia

002 – Екскурзия до Велико Търново – шоу Звук и светлина и посещение на Дряновски манастир и пещерата Бачо Киро

004 – Източните Родопи – Тракийски светилища по река Арда, Мезешка гробница, крепостта Мезек, нимфеума край Хасково FACEBOOKturist isimedia          YOUTUBETurist IsiMedia

005Източните Родопи 2 – Александровска гробница, вила Армира, каменните гъби, огледалото

FACEBOOKturist isimedia          YOUTUBETurist IsiMedia

006 – Родопи планина – Перперикон, Смолян, Момчилова крепост

FACEBOOKturist isimedia          YOUTUBETurist IsiMedia

007 Родопската столица Смолян. Посещение на обсерваторията, музея на боба 

FACEBOOKturist isimedia          YOUTUBETurist IsiMedia

011 –  Розовата долина – Казанлък. Посещение на музея на розата, казанлъшката гробница, град Шипка, гробницата на Севт III, старинно Карлово

FACEBOOKturist isimedia          YOUTUBETurist IsiMedia

012 – Седмица на баницата в Бела паланка.  Най-вкусния фестивал в Сърбия – Фестивал на баницата. Ще опитате над 40 вида баница, а вечерта едно незабравимо посещение на Джас фестивала в Ниш. Винарна, Челе кула и родното място на император Константин – основателят на Константинопол.

Екскурзии с две нощувки

(за повече информация кликни върху заглавието)

003 Екскурзия „Северно-източна България с посещение на Аладжа манастир, Калиакра, Дуранкулашкото езеро, Варна и Исторически парк FACEBOOKturist isimedia          YOUTUBETurist IsiMedia

008 – Екскурзия Южно черноморие – Царево, светилището на нестинарите в Българево, тракийски светилища в Сакар, Малко Търново, тракийски култов комплекс „Мишкова нива“, тракийско светилище Бекликташ.

FACEBOOKturist isimedia          YOUTUBETurist IsiMedia

020 – Екскурзия до Кастория – Първо Българско царство – С името Костур е бил именуван градът където Самуил премества столицата на Първата Българска държава на брега на невероятно красивото езеро Орестиада. Ще разгледаме византийски и средновековни църкви. Ще влезем в пещерата на змея. А преди да се приберем ще минем през Мала Преспа, да се поклоним на гроба на цар Самуил. Впечатляващо приключение…

FACEBOOKturist isimedia          YOUTUBETurist IsiMedia

010Екскурзия до Румъния – Синая и Брашов. Синая по време на фестивала Форевър, както и бир фест в Брашов. Допълнително посещение на замъка на граф Дракула в Бран.

FACEBOOKturist isimedia          YOUTUBETurist IsiMedia

Екскурзии с няколко нощувки

(за повече информация кликни върху заглавието)

019Екскурзия до Румъния – рисуваните църкви Буковина в Сучава. Град Яш, където са мощите на св. Петка, българска. Пятра нямц и манастирите около него. Най-големия манастир в Румъния. Крепостта в Сучава. И още много неподозирани красоти.

FACEBOOKturist isimedia          YOUTUBETurist IsiMedia

029Екскурзия до Пелопонес – истинската Гърция. Град Патра, Каламата, историята на олимпийските игри. Коринтския провлак и истината за Спарта. Влез още по дълбоко в приключението… Монемвасия и тайните на древна Гърция

033 – Екскурзия до Вечния град РИМ – Уикенд в Рим. Виж Рим и умри! Така е озаглавен романа на Тимоти Щал, разказващ за апокалипсис на земята. Но според разпространената версия това е немска поговорка. И тази крилата фраза трябва да осначава, че да отидеш в Рим е нещо грандиозно, неповторимо, изпълващо и осмислящо човешкото ти съществуване,, до края на отредените ти от Господ дни.

058 – Странджа планина. Легенди и митове. Древните тракийски светилища на Мишкова нива и в района на Малко Търново. Легендата за богинята на котките Бастет и какво търсеха дълги години тайните служби на НРБ и СССР.


С Е З О Н 
~ 2024

(за повече информация кликни върху заглавието)

Близкия Изток – Приключение в Йордания

Дати:  Самолетна екскурзия до древния свят на Петра и старите римски градове. Най-добрият начин да изживеете Йордания е като я опознаете.  Наситено с приключение с неповторимо изживяване.

Цената включва: транспорт със самолет и осем местен микробус ,4 нощувки със закуски в хотел 3*, пътни такси, екскурзоводско обслужване, такси за всички обекти по програмата. 

FACEBOOKturist isimedia          YOUTUBETurist IsiMedia

ЦЕНА: от 1280 лева.                       Поискай програма на 0897644231 или  mail:   turistisimedia@gmail.com

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~–-

Ирландия – страна на елфи

Дати: февруари 2024

В нашето приключение до Ирландия ще обиколим почти всички най-значими паметници на природата, историята и културата на страната. Ще видим природата, вдъхновила Оскар Уайлд. Ще отидем да видим мегалитните комплекси на друидите и средновековните замъци и манастири на Ирландия.

ЦЕНА: от 1299 лева   Поискай програма на 0897644231 или  mail:   turistisimedia@gmail.com

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Баку и храмът на Зороастрийите – Азербайджан

Дати:   Март 2024
Някои страни винаги са звучали еднакво близко и далечно, познато и непознато, ясно и неясно. Оттатък Черно море има група от три държави, които наричаме просто Кавказки републики, но за тях знаем повече стереотипи, отколкото факти от действителността. Най-голямата по площ от тях е Азербайджан. Затова нека станем азери и се запознаем с тази страна. Цената включва: транспорт с осем местен микробус ,4 нощувки със закуски в хотел 3*, пътни такси, екскурзоводско обслужване, такси за всички обекти по програмата. Доплащане само на самолетен билет до Баку.

ЦЕНА: от 1700 лева.                      Поискай програма на 0897644231 или  mail:   turistisimedia@gmail.com


Монголия – стараната на Чингиз хан

FACEBOOKturist isimedia          YOUTUBETurist IsiMedia

Цената включва: 6 нощувки със закуски в хотел 4* в центъра на Уланбатор, екскурзоводско обслужване, включена такса за посещение на Пустинята Гоби с една нощувка в юрта. Доплащане само на самолетен билет София до Уланбатор според тарифите на авиопревозвачите..

ЦЕНА: 3600 лева.                          Поискай програма на 0897644231 или  mail:   turistisimedia@gmail.com

Барселона – градът на Гауди

Дати:  
Барселона е столица на автономна област Каталония и вторият по големина град в Испания. Историята му може да се разгледа из целия град. Най-старите райони са разположени в близост до морето, включително и пазарната зона, разположена в готическия квартал. От другата страна на главния булевард Ла Рамбла. С посещение и на планината Монсерат за разглеждане на манастира където е „черната мадона“.

Цената включва: 5 нощувки със закуски в хотел 3* в центъра на Барселона, екскурзоводско обслужване, включена такса за посещение на Саграда фамилия. Доплащане само на самолетен билет до Барселона според тарифите на авиопревозвачите..

ЦЕНА: лева.                          Поискай програма на 0897644231 или  mail:   turistisimedia@gmail.com

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Перлите на Малайзия и Индонезия

Дати:  
Сингапур – изтънчен и ултрамодерен град-държава с богата история, съчетал модерно и традиционното. Остров Бали, наричан „островът на 1000-та храма“. Тук се наблюдават най-красивите залези. Богата история, култура и изкуства, плажове  и природа. Куала Лумпур дом на най-високите небостъргачи в света. Съхранил своя дух и индентичност.

Цената включва: 9 нощувки със закуски в хотел 4*, екскурзоводско обслужване, включена екскурзия на Бали. Доплащане на самолетните билети.
ЦЕНА: от лева.                                    Поискай програма на 0897644231 или  mail:   turistisimedia@gmail.com

––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Истанбул – фестивалът на лалетата 

Дати: 05-08 Април 2024
От края на месец Март до края на месец Април са засадени милиони лалета в истанбулските паркове, булеварди, площади и… навсякъде, където има открита земя. През последните години общият брой е бил 30 милиона, включително половин милион, засадени като „цветен килим“ в хиподрума на Султан Ахмет пред Света София. Резултатът е пролетен цветен фестивал с блестящи цветове навсякъде, където отидете. Малко се знае, че лалето е символ на Османската империя, днес Турция. Обичаят да се празнува месец на лалето е от векове. В най-големия разцвет на Османската империя периодът е наречен „епоха на лалетата“. Пъстър килим от над милион лалета. Заслужава си гледката.

Цената включва: транспорт с осем местен микробус, 3 нощувки със закуски в хотел 4* в центъра на Истанбул, пътни такси, обзорна обиколка на Истанбул, посещение на църквата „Св. Стефан“ , Посещение на шоу  спектакъл „Танци на народите“, екскурзоводско обслужване. 

FACEBOOKturist isimedia          YOUTUBETurist IsiMedia

ЦЕНА:  от 620 лева.                                   Поискай програма на 0897644231 или  mail:   turistisimedia@gmail.com

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

Валенсия 

Дати:  
Невероятния град Валенсия и река Турия. Кулите Серанос, катедралата, парка Албуфера, копринената борса и още и още. Изживяване, което променя представата за красота.

Цената включва: Самолетен билет, 3 нощувки със закуски в хотел 3*, посещение на всички обекти в програмата, екскурзоводско обслужване.

ЦЕНА:  от лева.                                     Поискай програма на 0897644231 или  mail:   turistisimedia@gmail.com

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

Пелопонес – истината за Гърция

Дати:  09.08 – 14.08. 2024
Патра, Каламата, Пилос, Олимпия, историята на олимпийските игри. Коринтския провлак и истината за Спарта. Дълбоко в приключението… Посещението на Пелопонес е всъщност завръщане към началото на европейската цивилизация. Тук човек може да се възхищава на паметниците на културата и може да изпита уникални усещания, които вдъхновяват сърцето на пътешественика. Пелопонес е като люлка на западните култури. нито една друга област в Европа не е свързана с толкова митове и исторически събития. територията на днешна Гърция векове е била под власта и културата на ахеите с център град Микена. Според легендата Филип Македонски застанал пред вратите на Спарта и казал:“Предайте се защото, ако превзема Спарта със сила, ако строша вратите й, ако пробия с таран стените й, безмилостно ще унищожа цялото население.“ На което спартанците/лаконийците отговорили с една дума:“Ако“. Ето от там идва и смисъла на думата Лаконично. А целият район още преди Филип се нарича Лакония. Още за  Монемвасия и тайните на древна Гърция.

FACEBOOKturist isimedia          YOUTUBETurist IsiMedia

Цената включва: транспорт с осем местен микробус, 5 нощувки със закуски в хотел 4* 3*, пътни такси, екскурзоводско обслужване.

ЦЕНА: от 1200 лв                   Поискай програма на 0897644231 или  mail:   turistisimedia@gmail.com                                 

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

Морска приказка – Toscana + Чинкуе Тере

Дати: 2-9 Юни 2024
Едно незабравимо приключение сред най-пленителните малки градове вплетени в танц над лазурните води на Лигурско море. Кортона ще ни омагьоса, Пиенца ще ни плени . Ще изкачим Монтепулчано,ще пием вино в Сан Джиминяно и ще поиграем на деца в Колоди – родното място на Пинокио, ще се разходим по крепостните стени на Лука и още много от Тоскана…

FACEBOOKturist isimedia          YOUTUBETurist IsiMedia

Цената включва: транспорт с осем местен микробус (без нощен преход), 6 нощувки със закуски в хотел 3*и 4*, пътни такси, екскурзоводско обслужване. Възможност за самолетен билет София – Болоня – София с допълнително доплащане.

ЦЕНА:  от 1280 лв                         Поискай програма на 0897644231 или  mail:   turistisimedia@gmail.com

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

Първото Българско царство – Кастория

Дати:  
С името Костур е бил именуван градът където Самуил премества столицата на Първата Българска държава на брега на невероятно красивото езеро Орестиада. Ще разгледаме византийски и средновековни църкви. Ще влезем в пещерата на змея. А преди да се приберем ще минем през Мала Преспа, да се поклоним на гроба на цар Самуил. Впечатляващо…

FACEBOOKturist isimedia          YOUTUBETurist IsiMedia

Цената включва: транспорт с осем местен микробус (без нощен преход), 2 нощувки със закуски в хотел 3*, пътни такси, екскурзоводско обслужване.
ЦЕНА:  от лв.                                    Поискай програма на 0897644231 или  mail:   turistisimedia@gmail.com

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

Нереален свят – Кападокия

Дати: 26-30 Юни 2024  
Със своите характерни „приказни комини“, високи, конусовидни скални образувания, групирани в долината Монкс, Гьореме и други места, Кападокия е приказно място. Възможност за полет с балон. Посещение на ритуал на дервиши.

FACEBOOKturist isimedia          YOUTUBETurist IsiMedia

Цената включва: транспорт с осем местен микробус (без нощен преход), 5 нощувки със закуски в хотел 3* 4*, пътни такси, екскурзоводско обслужване.

ЦЕНА:  от 980 лв.                               Поискай програма на 0897644231 или  mail:   turistisimedia@gmail.com

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

Южна Америка – Перу,Рио,Игуасу,Буенос Айрес

Дати: 
С ентусиазма на конкистадори, нека превземем Рио де Жанейро и водопадите Игуасо. Да се завъртим в ритъма на аржентинското танго. Да изживеем една приказка…

Цената включва: 9 нощувки със закуски в хотел 3*и4*, екскурзоводско обслужване. Доплащане на самолетни билети София – Рио – Игуасо – Буйнос Айрес – София (прогноза 1400 лв)

ЦЕНА:  от 5800 лв                               Поискай програма на 0897644231 или  mail:   turistisimedia@gmail.com

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

Остров на рицари – МАЛТА     

Дати:  

Като в приказка още с кацането на летището на Малта, се пренасяте в един отминал свят на древна история и традиции. Днешна Малта е всичко онова от което има нужда един приключенец: артефакти, острови за покоряване, легенди които оживяват, добра храна и много нощни заведения. 

FACEBOOKturist isimedia          YOUTUBETurist IsiMedia

Цената включва: 4 нощувки със закуски в хотел 3*, трансфери, екскурзоводско обслужване. Доплащане самолетни билети София – Малта – София

ПАКЕТНА ЦЕНА:  от  980 лв             Поискай програма на 0897644231 или  mail:   turistisimedia@gmail.com

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

Балтийските републики- Литва, Латвия, Естония

Цената включва: транспорт с осем местен бус и самолет. 5 нощувки със закуски в хотел 3*и 4*, трансфери, екскурзоводско обслужване.  Доплащане на самолетен билет Талин – София

ЦЕНА:  от  1380 лв                              Поискай програма на 0897644231 или  mail:   turistisimedia@gmail.com

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

Скандинавия, до края на света – Нордкап

FACEBOOKturist isimedia          YOUTUBETurist IsiMedia

ЦЕНА: от 3990 лева                               Поискай програма на 0897644231 или  mail:   turistisimedia@gmail.com

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

Седмица на баницата в Бела паланка

Дати: Август 2024 първата събота и неделя

Цената включва: транспорт с осем местен микробус ,1 нощувка със закуска в хотел 3*, пътни такси, екскурзоводско обслужване.

ЦЕНА: от  150 лева.                               Поискай програма на 0897644231 или  mail:   turistisimedia@gmail.com

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

Френски шансон или Прованс… Екскурзия със самолет и БУС

ЦЕНА:  от 1900 лв.                          Поискай програма на 0897644231 или  mail:   turistisimedia@gmail.com

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

Вълшебна есен в Карпатите- Румъния

Дати: 09.09.2023-11.09. 2024 

Цената включва: транспорт с осем местен микробус ,2 нощувки със закуски в хотел 4*, пътни такси, екскурзоводско обслужване.

ЦЕНА: от  380 лева.                        Поискай програма на 0897644231 или  mail:   turistisimedia@gmail.com

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

ЮЖНА ИТАЛИЯ – ПУЛИЯ    

Дати: 25-29 септември  2024 год.  

ЦЕНА: от  1280 лева.                        Поискай програма на 0897644231 или  mail:   turistisimedia@gmail.com

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––-

Впечатляващо – Грузия   

Дати: 4-11. Октомври 2024

Цената включва: транспорт с осем местен бус, 6 нощувки със закуски в хотел 3*, такси и застраховка, екскурзоводско обслужване. В цената не е влючена цената на самолетния билет

FACEBOOKturist isimedia          YOUTUBETurist IsiMedia

ЦЕНА:  от 1380 лв.                     Поискай програма на 0897644231 или  mail:   turistisimedia@gmail.com


Месопотамия между двете реки

Цената включва: транспорт с осем местен бус, 16 нощувки със закуски в хотел 3*4*, гранични и пътни такси, екскурзоводско обслужване.

Дати:    

Ще обиколим древната Месопотамия и ще вървим по стъпките на Мохамед и Св. Петър. Ще опитваме вкусни деликатеси. Ще посетим страната на Шам фъстъка на Кюнефето, на Шафрана и ще се потопим в света на древните римляни. Защо Месопотамия е толкова интересна? Защо е обвита в мистерия? Не само защото е на толкова много години от нас и патината на времето е заличила много от величието на народите които са я населявали. Отговори на всичко това и още и още… С нас през април.

FACEBOOKturist isimedia          YOUTUBETurist IsiMedia

ЦЕНА:  лв.                     Поискай програма на 0897644231 или  mail:   turistisimedia@gmail.com

Ултрамодерен – Дубай  с  Шри Ланка

Дати:  

Известен с луксозни магазини, ултрамодерна архитектура и оживена нощна сцена – Дубай ще ни погълне. Ще отидем в стария Дубай и много още изненади. Посещение на Абу даби. Приключение което ще промени мирогледа ви.  С полет от Абу Даби отпътуваме за Шри Ланка. Четири дни в които ще се потопим в една от най- вълнуващите приказки. Дива, Блаженство, Празник, Тръпка… това са усещанията които ще ви завладеят. Храм от първи век пр.н.е. Невероятен кралски дворец и още и още. Земя на поразителен контраст и зрелищна красота, уникално преживяване.

Цената включва: 6 нощувки със закуски в хотел 3*, пътни такси, екскурзоводско обслужване.
В цената не е включена цената на самолетните билети.

ЦЕНА:  лв.                      Поискай програма на 0897644231 или  mail:   turistisimedia@gmail.com

Всяка седмица приключения в България.

Посещение в град Трън на скалния параклис на Св. Петка – Всяка седмица Събота, по предварителна заявка!

e-mail: turistisimedia@gmail.com

Посещение на манастира на Преподобна Стойна и поклонение на гроба й
 – Една Събота в месеца по предварителна заявка!

e-mail: turistisimedia@gmail.com

Обиколка на манастирите Седемте престола и Черепишки намастир в Искърското дефиле – Една Събота или Неделя в месеца по предварителна заявка.
e-mail: turistisimedia@gmail.com

Посещение на Рилски манастир с включен обяд и разходка до Стобските пирамиди – Всяка втора Събота от месеците Май, Юни, Юли, Август, Септември, Октомври
e-mail: turistisimedia@gmail.com

Посещение на етнографски комплекс Дамасцена и ферма за щрауси – Всяка трета Събота от месеците Май, Юни, Юли, Август, Септември, Октомври
e-mail: turistisimedia@gmail.com

Екскурзия до Осоговския манастир в Македония – само с предварително уточняване 
e-mail: turistisimedia@gmail.com

Обиколка на стария Пловдив – Всяка последна Събота на месеца
e-mail: turistisimedia@gmail.com

Екскурзии с една нощувка

001 – Уникалния мост на Колю Фичето във Ловеч и посещение на Велико Търново – шоу Звук и светлина

002 – Екскурзия до Велико Търново – шоу Звук и светлина и посещение на Дряновски манастир и пещерата Бачо Киро

004 – Източните Родопи – Тракийски светилища по река Арда, Мезешка гробница, крепостта Мезек, нимфеума край Хасково

005Източните Родопи 2 – Александровска гробница, вила Армира, каменните гъби, огледалото Кърджали

006 – Родопи планина – Перперикон, Смолян, Момчилова крепост

007 – Родопската столица Смолян. Посещение на обсерваторията, музея на боба

011 – Розовата долина – Казанлък. Посещение на музея на розата, казанлъшката гробница, град Шипка, гробницата на Севт III, старинно Карлово

Екскурзии с две нощувки

003 – Екскурзия „Северно-източна България“ с посещение на Аладжа манастир, Калиакра, Дуранкулашкото езеро, Варна и Исторически парк

008 – Екскурзия Южно черноморие – Созопол, светилището на нестинарите в Българево, еко-пътека „Хищниците“ в Сакар, устието на река Велека, замъка Равадиново

009 – Екскурзия до Румъния – град Яш, където са мощите на св. Петка, Пятра нямц, рисуваните църкви, най-големия манастир в Румъния.

010 – Екскурзия до Румъния – Синая и Брашов. Посещение на замъка на граф Дракула

+897 644 231

FACEBOOKturist isimedia                                                                   YOUTUBETurist Isimedia

И ВСИЧКО ЗА КОЕТО СЕ
СЕЩАТЕ А НИЕ НЕ СМЕ 

*Варна *Велико Търново *Плиска *Преслав *Белоградчишките скали *Рилски манастир *Източните Родопи *Стара планина *Елена *Рила *Делчево

Подробности на      www.turist.eks-bg.com    или на +897 644 231

Цените не включват:
– входните такси на посещаваните по време на обиколките туристически обекти и увеселителни заведения;
– застраховка
– ферибот, самолетни билети
Всички цени са образувани при курс на долара 1.75 лв за долар. При промяна на курса агенцията си запазва правото на промяна на цените.
Пътните такси са изчислени към цените от 10 септември 2021год. При промяна на таксите агенцията си запазва правото да промени цените.
За всяко едно приключение се прилагат общите условия за осъществяване на туристически услуги според Българското законодателство.

Информация и записвания: 0897644231                                              FACEBOOK: turist isimedia                                                                                YOUTUBE:Turist Isimedia

За информация, записвания или запитване за индивидуални проекти тел: +897 644 231

MC Ivent Ltd – Bulgaria ; e-mail: turistisimedia@gmail.com